header_rood3

Harmonie L’Union uit Heythuysen onder leiding van Erik Somers en Harmonie St. Michaël van Thorn onder leiding van maestro Ivan Meylemans trakteren de luisteraars op zondag 21 januari 2024 op een sprankelend programma. Vóór de pauze speelt L’Union avontuurlijke Spaanse muziek van Luis Serano Allarcon en Oscar Navarro en Armeense en Ierse volksmuziek van Alfred Reed en Bill Whelan. Na de pauze speelt St. Michaël Rossini’s wervelende ouverture Wilhelm Tell, de Nederlandse première van het concert voor esklarinet en orkest van Alexandre Kosmicki met als solist Maarten Takken en het meeslepende symfonische gedicht Per La Flor de Lliri Blau van de Spaanse grootmeester Joaquin Rodrigro.  

Een concert vol afwisseling en muzikale verassingen dat u niet mag missen!

 

Tickets zijn verkrijgbaar via de Oranjerie: https://www.theaterroermond.nl/agenda/bruisende-blaasmuziek-uit-thorn

 

Laatste nieuws

Buutte Gala Leudal 2024

Buutte Gala Leudal 2024

Vriedig 9 en zaoterdig 10 februari.

Cultureel Centrum De Bombardon

Met de bèste Limburgse buutteredners, muziekartiesten en Braobantjse tonpraoters.
De organisatie Buutte...Bruisende Blaasmuziek

Harmonie L’Union uit Heythuysen onder leiding van Erik Somers en Harmonie St. Michaël van Thorn onder leiding van maestro Ivan Meylemans trakteren de luisteraars op zondag 21 januari 2024 op een...Beleef de mystieke wereld van het Triskelion

Harmonie L’Union en Zanggroep Kazoo organiseren op zaterdag 13 mei 2023 hun jaarlijkse gezamenlijk themaconcert. Dit keer staat het concert in het teken van het Triskelion.

Harmonie L‘Union en...Eerste boekenmarkt Heythuysen op 15 en 16 april

Op zaterdag 15 en zondag 16 april vindt de eerste boekenmarkt van Heythuysen plaats in de aula van Scholengemeenschap Sint Ursula op de Tienderweg in Heythuysen. De organisatie is in handen van...De Notenkraker - in een nieuwe bewerking!

 

Vorig jaar gooide Corona op het laatste moment roet in het eten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit jaar eindelijk de première kan plaatsvinden van De Notenkraker.

Het meesterwerk van...