header_rood3

Nieuws algemeen

Op zaterdag 15 en zondag 16 april vindt de eerste boekenmarkt van Heythuysen plaats in de aula van Scholengemeenschap Sint Ursula op de Tienderweg in Heythuysen. De organisatie is in handen van Harmonie L’Union.

Leden van Harmonie L’Union hebben de boeken de afgelopen jaren ingezameld tijdens de maandelijkse ophaalactie van het oud papier. Inmiddels liggen zo’n 15.000 boeken gesorteerd klaar om te verkopen. De boeken zijn verdeeld over circa 20 thema’s. Het aanbod is groot, denk aan thrillers, literatuur, romans en streekboeken. Er is ook een grote collectie kinder- en jeugdboeken aanwezig.

De verkoop van de boeken gebeurt per kilo. Eén kilo boeken is al te koop voor 3 euro. Harmonie L’Union wil met de opbrengst van de verkoop investeren in het instrumentarium en jeugdopleiding van de vereniging. Entree tot de boekenmarkt is gratis.

Boekenmarkt Heythuysen, zaterdag 15 en zondag 16 april van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree.

   

 

Vorig jaar gooide Corona op het laatste moment roet in het eten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit jaar eindelijk de première kan plaatsvinden van De Notenkraker.

Het meesterwerk van Pjotr Iljitsj Tchaikovski is nu door onze dirigent Erik Somers volledig nieuw gearrangeerd. Met verrassende invalshoeken, zowel muzikaal als op het gebied van dans.
Mis dit spektakel niet en reserveer kaarten voor een van beide voorstellingen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Helaas....

Wekenlang hebben we ons intensief voorbereid. Wat keken we er naar uit om weer eens een volwaardig concert te mogen verzorgen voor groot publiek.
De dansers waren in vorm, de verteller goed voorbereid en een gloednieuw arrangement van De Notenkraker was ingestudeerd en bijna klaar voor uitvoering.

En dan, helaas, gooit corona opnieuw roet in het eten. We kunnen en willen onder de huidige omstandigheden geen feestelijk concert organiseren. En dus moeten we beide uitvoeringen van 11 december annuleren.

Mensen die al kaarten gekocht hebben bij Spoormakers Interieur of Coffee & Toffee, mogen die uiteraard terug brengen en krijgen hun geld terug. Of neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.

Van uitstel komt geen afstel. Volgend jaar willen wij op 10 en 11 december een nieuwe poging doen. Goede wijn moet rijpen, zo ook deze uitvoering!
Tot die tijd: blijf gezond en blijf onze berichten volgen want het volgende concert is gepland in april 2022.