header_rood3

Nieuws algemeen

 

Vorig jaar gooide Corona op het laatste moment roet in het eten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit jaar eindelijk de première kan plaatsvinden van De Notenkraker.

Het meesterwerk van Pjotr Iljitsj Tchaikovski is nu door onze dirigent Erik Somers volledig nieuw gearrangeerd. Met verrassende invalshoeken, zowel muzikaal als op het gebied van dans.
Mis dit spektakel niet en reserveer kaarten voor een van beide voorstellingen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Over de promenade!

Wat hadden we het goed voorbereid in 2020. Maar 2 weken voor de uitvoering moest er een dikke streep gezet worden door dit geplande themaconcert van Harmonie L'Union en Zanggroep Kazoo.

We hebben onze wandeling moeten uitstellen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, en dus is het nu dan eindelijk zover!

Op zaterdagavond 9 april verandert de Bombardon in Heythuysen in een ware promenade. Deze weg leidt u langs een muzikale tentoonstelling van schilderijen en kunst. Bent u een liefhebber van kunst en cultuur? Dan mag u deze avond beslist niet missen. Wandel met ons mee, over de promenade!